intalnire cu un Jinn – fapturi anorganice

am gasit un text pe care vreau sa-l dau si eu mai departe. consider ca arata legaturile iluzorice ale lumii acesteia.

pe scurt din ideile principale

  • oamenii sunt fiinte creatoare, cu putere mare, fiinte luminoase
  • niste fiinte anorganice inselatoare (zburatorul, legatura cu castaneda, diavolul din biblie etc) si-au gasit salas in campul mental al oamenilor de unde ii manipuleaza mintea si emotiile
  • deoarece oamenii au liber arbitru, si au putere creatoare, in momentul in care au “ales sa creada” ceea ce vor parazitii mentali au cedat puterea lor acestor fiinte anorganice
  • pentru ca campul mental, asa cum este el acum, este creatia oamenilor, fiintele anorganice care traiesc acolo nu pot fi alungate de catre alte fiinte spirituale de o energie mai mare.
  • alte fiinte care vor sa ajute omul pot doar sa-l indrume, doar omul poate desface ceea ce el a facut. exista vorbe in aceste sens “ce face omul cu mana lui nici dracu nu desface” , si ce leaga omul aici e legat si in ceruri si invers”
  • jinni traiesc intr-o lume unde nu exista timp asa cum il percepem noi

ca idee principala remarc in toate Caile pe care le-am studiat un lucru comun. si anume ca, gandul, credinta fiecaruia poate vindeca, elibera, crea viata, face bine.  dara si Isus spune des, nu eu te-am vindecat ci (tu) credinta ta.

de aceea cea mai mare realizare a acestor inselatori este ca ne-au facut sa credem ca nu exista. utilizand o logica care spune ca daca nu il vezi nu exista, s-au ascuns bine.

la urma urmei, cati dintre oameni au taria sa faca diferente dintre gandurile pe care le are in cap?  pe care fiecare om crede cu tarie ca toate sunt ale lui? 🙂 atentie, sminteala curata aici daca nu discerneti bine. iar ca si ajutor va spun ca trebuie sa cultivati inima. constiinta superioara mintii. iar cand mintea este acceptata inapoi in rai, dupa unirea cu inima, suntem inoiti si vesnici luminosi.

 

aici articolul complet, cu mult mai multe intrebari si raspunsuri.

http://www.sharedwisdom.com/article/encounter-jinn-genie-egypt

lamp

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s