ochii inchisi in afara se deschid inauntru – clarvedere

clarvederea, vederea in duh etc are multe denumiri.  inseamna abilitatea de a vedea si percepe direct energia, sau altfel spus alte lumi.

si desigur daca vom vedea energia direct, vom vedea si fiintele altor lumi, sau chiar fiinte care traiesc langa noi dar care nu sunt vizibile in mod normal.

oamenii vad fiintele organice si pot vedea fiintele anorganice daca deschid asa numitul “al treilea ochi”, chakra ajna, sau pur si simplu miscand punctul de asamblare.

pentru cei care isi dau seama ce inseamna sa ai capacitatea de a vedea alte fiinte mereu, ii rog sa se gandeasca de 2, 3 ori chiar daca chiar vor asta.

fiintele anorganice au diferite forme, placute sau teribil de infricosatoare. daca nu sunteti dispusi sa le vedeti tot timpul nu faceti exercitiul. si  asta nu la nivel declarativ. sa vedeti ceva ca o lipitoare, sau cine mai stie ce forma neplacuta atasat de un prieten sau pe strada, la job etc.. si tu sa ramai calm nu este lucru usor.

motivul pentru care fiintele anorganice au forme ciudate este faptul ca ne pastram tiparele umane, mentinem punctul de asamblare aproape de aceasta lume. daca am percepe doar energia, atunci formele isi pierd caracterul infricosator.

mintea pe care o avem si care face descrieri incontinuu este responsabila cu crearea acestor forme placute sau neplacute.

universul este viu si exista in permanenta un schimb energetic intre noi si univers.

fiintele anorganice pot trai foarte foarte mult in comparatie cu fiintele organice. dau un exemplu, daca durata unui foc de lemne intr-o seara vara la camping ar fi viata unui om, atunci noi oamenii de la foc ar fi fiintele anorganice.

revenim, o cale prin care puteti deschide al treilea ochi este sa inchideti simturile cu care sunteti obisnuiti si anume, vederea, auzul, simtul tactil, domolind respiratia, oprind gandurile sau dialogul interior pentru perioade din ce in ce mai lungi de timp. nu veti reusi din prima, sau poate da unii dintre voi, dar cer este ca practica este cheia.  daca repetati mult, cu fiecare repedare ajungeti sa acumulati in voi tacerea interioara. iar la un anumit moment veti incepe sa aveti clarvedere.

pentru asta stati cu ochii acoperiti, sau daca aveti o camera in care puteti face intuneric deplin ar fi si mai bine (ati avea ochii deschisi), stati intinsi pe ceva moale haine lejere, temperatura sa fie potrivita in asa fel incat sa nu va fie frig sau cald,  acoperiti urechile sau puneti vata in urechi sa fie liniste, respirati adanc din abdomen, rar, si linistiti gandurile, ascultati linistea cu ambele urechi in acelasi timp (asta face ca dialogul/gandurile sa inceteze).  azi asa maine la fel.. pana cand..

ca si praguri de care va puteti impiedica avem, credinte in subconstient ca nu vom reusi, discutii cu prietenii care va zic ca ce e aia.. etc.

credinta voastra muta muntii. explicand organic, va comanda glandelor pinelala, pituitra si celorlalte sa secrete ce trebuie, ca anumite informatii sa paota fi procesate la un alt nivel al creierului.

exista o vorba in popor, o stiu de cand eram copil care spune asa, ca dumnezeu a pus la capatul curcubeului o comoara, si cand eram mici incercam sa ne dam seama unde incepe si unde se termina un curcubeu. tarziu am aflat ca urcand pe chakre de la cea de jos care este rosie catre crestet violet acolo este comoara de care vorbeam ca si copii. curcubeul este in noi.

ps: fiintele anorganice sunt atrase de emotii puternice, si cum oamenii cunosc frica foarte bine,  le vor atrage imediat. asta va face ca persoanele care nu se pot controla sa aiba probleme foarte mari. daca mai au si vreo forma nu stiu de care gata problemele. omul se sperie, ele vin si mai aproape. ca si ancora scut in cazul in care simtiti ca nu mia puteti, angajarea mintii in activitti normale pune bariera intre om si acea energie.  rostiti tabla inmultirii, spuneti o poezie, faceti flotari, studiati culorile din jur enumerand cu voce tare, orice activitate in care va implicati mult.

important mai este sa va acoperiti mijlocul corpului cu  o haine fular etc.

revenind la exemplu se mai sus cu focul, emotiile noastre sunt pentru fiintele anorganice, precum caldura focului pentru noi intr-o iarna friguroasa.

aura

la buna vedere.

 

Advertisements

5 comments

 1. De când mi-ai spus să comentez…impecabil, intru pe pagină, vreau să spun ceva și… nu mi se pare destul de impecabil, apoi ies. 🙂
  În rest citesc, călătoria lu Carlos.

 2. hahaha buna asta..

  pai tocmai a fi impecabil asta inseamna, gandim, chibzuim cat ne e bine si apoi rostim intelegand si acceptand ca rezultatele vorbelor nu mai tin de noi, sau de ce am ganditi initial.
  puterea noastra este pana la rostirea vorbelor, restul pune universul daca trebuie. 🙂

 3. potrivit cu visele tale in care te vezi pe tine dormind, conform lui carlos esti foarte avansata in arta visatului. daca te poti vedea la voia ta, si cumva sa validezi ca esti chiar tu din seara in care ai adormit, ai putea sa treci la urmatoarea etapa.
  sa visezi in lumea asta la distanta, in acelasi timp.
  mai multe in arta visatului de carlos.

 4. Am ajuns la capitolul: să faci nimic!
  Confirm depozitele de putere (energie)
  Confirm mersul rapid. Corpul parcă zboară când merge. Când stă, stă!
  Confirm discuțiile cu vântul și ceața și cu soarele.
  Mi-am retrăit drumul și totuși… cartea lui îmi lasă un gust ciudat.
  Confirm întâlnirea cu moartea.
  Continui.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s