invizibilitatea – ninjutsu henso jutsu

„Invizibilitatea .
E un lucru foarte bun că invizibilitatea este doar pentru cei rari. Principiul este uşor, practica e dificilă.

Gândiţi-vă la ce vă atrage. Un zgomot? O mişcare rapidă sau o licărire de culoare?
Zgomotele şi acţiunile rapide trezesc oamenii, îi fac să fie atenţi.

O persoană imobilă nu este uşor de văzut, nici nu aparţine vreunui tip „familiar” sau unei clase de persoane.

În privinţa poştaşului, oamenii spun deseori că „nimeni n-a fost aici, chiar nimeni”, totuşi scrisorile lor au fost aduse. Cum de ajunge un om invizibil? Sau cum poate deveni cineva într-atât de familiar încât să nu fie „văzut” sau perceput? (Un poliţist este întotdeauna văzut deoarece aproape toată lumea are conştiinţa vinovată!)
Ca să atingă o stare de invizibilitate, omul trebuie să suspende acţiunea, şi, de asemenea, să suspende undele creierului său! Când creierul fizic al unei persoane este lăsat să funcţioneze (să gândească) oricare altă persoană aflată în preajmă devine telepatic trează şi astfel starea de invizibilitate este pierdută.

Există oameni în Tibet care pot deveni invizibili la dorinţă, pentru că ei sunt capabili să oprească printr-un paravan undele creierului lor.
Este totuşi un noroc că aceştia sunt atât de puţini!”

(Lobsang Rampa, „Al treilea ochi”, Editura Herald, 2015)

sa studiem putin  la partea de cum. asa cum vorbeam in articolul cu stalking, si invizibilitatea este un rezultat al stalkingului.

ce face un lucru vizibil? in primul rand omul trebuie sa afle/sa stie de acel obiect ca sa-l poata recunoaste. asta inseamna ca omul cu cele 6 simturi are o amintire a acelui obiect/fiinta. l-a vazut, auzit, mirosit, gustat, atins, imaginat.

apoi daca nu il recunoaste direct, poate observa ca exista ceva comparand fundalul cu obiectul necunoscut. si asa afla ca exista ceva caruia mai apoi incepe sa-l perceapa cautand caracteristiti forma, culoare, senzatii, zgomote, miros..

avand in vedere cele 6 simturi, stiind cum functioneaza ele, putem intelege ce trebuie facut pentru atingerea invizibilitatii. sa iesim din limitele simturilor umane sau sa inselam perceptia pretinzand ca suntem altceva.

incepand cu camuflajul, avansand cu distragerea atentiei in timp ce te ascunzi, mergand pana la disparitia totala direct din fata ochilor.

primele doua camuflajul si distragerea atentiei functioneaza pe oamenii normali care nu au un antrenament al perceptiei dezvoltat.

pentru ultima treapta, cea cu disparitia din planul fizic sa spunem asa, aici doar cei care au acord launtric cu adevarul pot simti, chiar daca nu vad, stiu ca exista cineva/ceva acolo.

deschiderea chakrei ajna asigura o vedere aproape completa a tuturor obiectelor, fiintelor din diverse lumi.

linistirea dialogului interior, diminuarea undelor cerebrale poate duce la invizibilitate.

imobilitatea, sau miscarea linistita, plus folosirea unghiurilor “moarte” ale campului vizual uman ajuta. culorile neutre. miscarea in liniste. miscarea in acelsi ritm cu ceilalti.

focusul vostru determina realitatea voastra.

la fel si cu a fi in mai multe locuri deodata, a fi prezent peste tot. te misti cane celalalt este focusat pe altceva, anticipand unde va privi ulterior avansand in avea directie. se formeaza un film continuu in care esti prezent mereu.

se mai pot crea cu intentie campuri de invizibilitate, care fac sa devieze perceptia simturilor celorlalte persoane.

mergand la principii, miscarea punctului de asamblare poate face exact asta. disparitia din planul omenesc.

daca punem % pe simturi, oamenii folosesc vazul foarte mult, apoi auzul, mirosul, atinsul, gustul si apoi imaginatia/gandul.

in artele mariale se folosesc aceste tehnici vizibil/invizibil, aminstesc aici legendarii ninja la japonezi, lin kuei la chinezi si altii.

pentru cine a vazut filmul profetiile de la celestine (cine nu, il recomand) acolo vedeti cum prin miscarea punctului de asamblare, prin linistirea dialogului interior lumea aceasta se “opreste” si se activeaza o alta superioara. asta inseamna ca cei de acolo pot vedea si auzi in lumea noastra dar noi nu putem percepe lumea lor.

 

camuflaj

masters-of-camouflage-01

 

Advertisements

10 comments

 1. Deci de aia nu te simt așa cum îi simt pe mulți alții! Doar când râzi te dai de gol! 🙂
  Atunci când ajungi la un fel de stare meditativă aproape continuă se pare că vibrația corpului și calitatea puținelor gânduri care devin majoritar frumoase, am observat că devii într-un mod natural aproape invizibil ceea ce pe trecerea de pietoni poate fi destul de periculos. În Germania. În România oricum, dacă vrei să treci oarecum în siguranță strada, tre să fii frumușică și să porți musai rochie scurtă!

  • am inteles.:)

   da, ai adus in prim plan un aspect important. si anume cand este benefic si cand nu este sa fii vizibil sau nu. exista si niste simboluri pentru invizibilitate, imi spunea o persoana care a incercat si in ziua respectiva a trebuit sa mearga la banca, coada, zona de discretie la ghiseu, si cand a ajuns in fata se bagau peste ea si abia cand se loveau de ea pareau ca observa ca era cineva acolo.

   in Romania totul este diferit. 🙂

   vrei sa fii vizibil simulezi sau imbunatatesti aspectele care se adreseaza nevoilor principale ale oamenilor. sex, bani, acceptare, hrana , siguranta.

   in ninjutsu mai este o tactica, a face pe cineva sa te caute acolo unde nu esti. mai invizibil de atat.. 🙂
   nu ca as fi facut ceva in acest sens.

 2. M-am mirat și eu despre ce bufniță vorbești până am vuzut-o azi noapte în vis printre niște stânci. Dar cea din vis era legată de picior de o funie din cânepă și era aproape moartă de foame și… era enormă, foarte mare.

  • ca si observatie a mea, bufnita reprezinta energia yang. are legaturi cu fierarii care faceau sabii si oglinzi magice in solstitiul de vara.

   acum depinzad de relatia ta cu bufnitele, poti vedea daca visul semnifica ceva sau nu. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s