cheia intru inceput – mental, rational

aceasta este cheia care desface cercurile.

scrie si ai sa vezi, cine esti (identitate)? ce credinte ai (credinte)? ce valori ai? astfel o credinta va avea cateva valori, apoi anumite capacitati, si comportamente..

acesta este softul tau. invatat de mic copil. remodelat ca si adult.

ce se intampla daca iti dai seama ca nu esti.. ceea ce ai scris ca esti?

dar daca schimbi o credinta? o valoare?

pana nu se vad clar toate acestea, omul este adormit. tot ceea ce face este ca intr-un vis in care el va reactiona predictibil conform cu cine crede ca este, conform cu credintele si valorile lui. va separa in bine si rau, va cauta in afara ce are deja in el… rataciri cumplite apoi.

ai fost invatat ca esti pacatos, apai vai ce viata o sa ai sa scapi de ceva ce in realitate, au zis altii cine stie cu ce intentii. turma a “validat” acestea.. si tot asa.

sa nu va smintiti facand lista zic…

 

nivelele-neurologice

roluri, arhetipuri.. cine pune mana pe carma perceptiei, si se face precum chihlimbarul de uneste toate gandurile, energiile, acela va misca punctul.

 

inima vede cel mai clar se spune..

Advertisements

4 comments

 1. Calea naturală spre ceea ce spui tu mai sus pare că funcționează cam așa: ai învățat o lecție importantă în ce te privește, nu cu capul ci cu inima, cheia accesează poarta corespunzătoare în mod automat atunci când ești lecția.
  În fața mea era o scară elicoidală ce urca pe mai multe nivele de gri. Pe măsură ce urca, nivelele deveneau tot mai deschise la culoare. La fiecare nivel era o ușă prin care puteai să treci doar dacă a fost deschisă cu cheia de care vorbeam. La ultimul nivel m-am trezit într-un spațiu albastru aparent gol dar știam că este biblioteca universală. Acolo am înțeles că răspunsurile sunt înaintea întrebărilor căci altfel nu ne-ar trece prin cap să le punem, întrebările zic.Mai știam că dacă merg acolo și pun întrebări nu primesc nici un răspuns dar răspunsurile vin atunci când nu mai sunt curioasă, doar când am nevoie de ele, în mod automat fără să pun întrebări. Totdeauna la momentul potrivit.

 2. Să presupunem că ne mâncă rău să-i tragem o trezire spirituală din cap fâscâtind prin creier cu ceva tehnici date mai departe de alți specialiști, căutând după chei. Să presupunem că funcționează. Cel mai devreme când începem să știm, auzim gândurile celor din jur și ce cred ei cu adevărat despre noi, avem toate șansele să o luăm razna. Să zicem că nu ne interesează ce gândesc străinii despre noi dar… ne va durea rău de tot să știm ce gândesc cei dragi și apropiați nouă. Dacă nu am interiorizat că și cei dragi ca și noi de altfel funcționează cu programe construite și nu putem vedea cu inima iubirea de dincolo de acestea va fi motiv serios de sminteală, așa cum zici.

 3. am spus, si scris cine citeste aici o face pe riscul/benefiicile lui.

  omul se sminteste cand el se ‘crede” mai ceva decat nu este. atunci socul este mare mare.. daca esti smerit, intelegi forma umana esti multumit de lumea aceasta, de legile ei, admiri ordinea, armonia, nu ceri si totusi primesti totul.. 🙂
  sau ceri putin si primesti cat nu duci..

  ai facut vreo lista? 🙂

  uite cum zice omul.. se canta la sat pe vremuri..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s