retragerea zeilor

ce stiti voi? din carti legende, sau vise.

de ce s-au retras zeii, de ce nu mai intervin in viata oamenilor?

valinor

Advertisements

13 comments

 1. Zeii intervin in viata oamenilor, dar numai in si din “planurile subtile”. Fizic nu mai pot veni, ca “nu mai e loc”. Pamantul este deja ocupat de “zeii” ce au ramas pe Pamant si au devenit rebeli, dupa plecarea “zeilor buni”. “Zeii buni” au plecat si ei “pe la casele lor” ca-si terminasera treaba, pe la Eden.
  In spatele imperiului roman au fost si sunt “zeii rai”. Tot ei au deturnat crestinismul si l-au facut ce este astazi. Toate se leaga intre ele! Va veni si vremea cand totul va fi foarte limpede.

   • M-am mirat și nu prea vizionând filmulețul cu profesorul italian, când spunea că doar 20% din populație are ceva ca suflet. Nu știu dacă am înțeles bine. Dar se leagă cumva de discuția pe care am avut-o cu niște rude de pe Aldebaran. Eu le spuneam că oamenii sunt frații mei iar ei mi-au răspuns răspicat că Nu! și mi-au dat de înțeles că probabil sufăr de sindromul Stokholm. 🙂

   • sa pastram proportiile zic..

    aduce el lumina in sensul ca a identificat niste fiinte, le-a numit, definit.. dar informatia cum ca doar 20% din oameni au suflet o are de la una din fiintele acelea. or fi de incredere?
    el intelege mult mintea, find psiholog/psihiatru, studiind si nlp, dar mintea este o dimensiune doar.

    nu stim procentul clar.. 🙂

 2. 2-3m, înalți subțiri, diafani, băieții ceva mai înalți ca fetele. nu văd îmbrăcăminte, sunt subtili, observație personală: nu au simțul umorului dezvoltat (când le-am spus că noi aici pe planetă avem ce mânca de aia suntem mai plinuți… nu au râs… cred că nu știu ce-i aia) nu am simțit pericol și nici că nu ar respecta liberul arbitru. nu par să fie din tagma descrisă de Corrado. nu vin însoțiți de alte dihănii, nu au salahori sau slujitori.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s