inchin – limba noastra adevar graieste

inchin. in – chin.

a inchina, a face cruce.

a inchina – a inchinde.

simbolul crucii inchide accesul.

se facea cruce inainte de masa, sa nu intre si alte chestii prin mancare.

cand da tarcoale frica mintii, oamenii iar fac cruce.

la moarte iar se face cruce, pentru separarea planurilor. (nu poti merge in alte planuri energetice cu ganduri ca ai de platit “impozitul” pentru o bucata de fier modelata in forma de masina.)

iar ca orice chestie folosita prea des devine slabiciune si tipar fara de folos. carja pentru mintea slaba.  minte slabita de “povestile bisericesti” cu pacate cu batai, cu pedese.  care prind radacini in minte si rodesc cand oamenii ar trebui sa fie liberi si echilibrati. astfel ajung schiloditi mental la maturitate.  degeaba iti da miere cu otrava (bucati de adevar cu minciuna amestecate) pentru ca in realitate te otravesc incet. cum faci asa desfaci. dar invers.

Eckhart Tolle a vazut ca (in urma atator ani de bisericeasca), in oamenii exista o parte careia ii place sa se chinuie, cauta frica, problemele, si daca esti antrenat sau ai capacitatea de a vedea clar, ai sa vezi ca acea parte se bucura de fapt cand se scalda in rele. este “corpul durere” dupa Tolle. Don Juan spune ca oamenii cand isi provoaca probleme, pentru ca acesta este adevarul oamenii isi creeaza singuri aceste probleme, oamenii se complac doar. a te complace este a gasi placere in ceva. Bine ar fi sa devenim constienti de aceasta entitate mental-emotionala, sa o vedem la lucru, acesta este greul. partea usoara este ca daca devii constient de ea, se dizolva.

subconstientul creeaza in permanenta iar constientul percepe.  simbolul ying yang explicat. adevarul revelat.

am vorbit si ascultat oameni. iar in urma discutiilor cu intrebari de ce? de ce ai facut asa? cum te-ai simtit, si iar si iar cat mai adanc in ei.. pana au vazut acel corp durere. ba chiar spun apoi asa simt ca traiesc, daca nu intampina greutati, daca nu se infurie, daca nu furnizeaza hrana acelui corp/tipar durere.

pentru cine doreste pot face o sesiune de intrebari pe o situatie in care ati fost nervosi/curiosi pe cineva, in asa fel incat sa vada acel tipar. sa sa citeasca puterea prezentului de Eckhart Tolle.

frica da ghiont mintii care arunca in subconstient comanda si hop  subconstientul creeaza situatia/pragul. 🙂 la fel si cu faptele bune.

asa cum spunea Culianu ca viata oamenilor este o succesiune de da si nu. fac sau nu fac. o schema logica. 0 si 1. care poate fi calculata, estimata, manipulata.

 

treaba cu in – chin, cu chinuitul spune multe.  o preluare din zbor a bisericii, reincadrata, transformata pentru a tine multimea sub control.

cuvintele limbii noastre spun adevarul.  fie de ne convine sau nu.

diferite tipuri de cruci, intodeauna ele sunt si 3 D sau chiar mai multe D ca si dimensiuni.

cruci 1

cruci 2

Advertisements

6 comments

  1. Știi, chiar ieri mă gândeam la ceva asemănător. Nu am fost o familie de religioși, că nu se mergea la biserică și nici nu era o temă de discuție la noi în casă. În anii femeii tinere însă au început să se contureze o religiozitate ciudată care părea că vine de nici unde. Aveam păstrate poze cu sfinți și iconașe într-o cutiuță care mie îmi era teamă să le arunc de fieare dată când făceam curățenie. Abea pe la 30 de ani am reușit să le arunc împreună cu alte cărți religioase. Cândva mi-am amintit că mama în înțelepciunea ei specială, mă trimitea prin clasa 1, la un fel de curs religios ce-l țineau catolicii la noi în oraș (Oravița pe atunci). Ce naiba ne-o fi povestit popa ăla? Destul cât să-mi otrăvească subconștientul pentru ani buni.

    • Dacă-ți place să privești cerul, norii, acolo găsești adeseori indicii și chiar răspunsuri la întrebări. parcă spiritele naturii se întrec să-ți vorbească. le face plăcere să comunice cu oamenii care văd.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s