drum cu inima

Un drum e doar un drum, şi nu este un afront adus propriei persoane sau altora, dacă îl părăsim pentru că aşa ne spune inima. Priviţi fiecare drum îndeaproape şi atent. Încercaţi-l de câte ori consideraţi că e nevoie. Apoi, puneţi-vă o singură întrebare. Acest drum are o inimă? Dacă are, atunci drumul este bun; dacă nu, nu ne este folositor în niciun fel.

Omenirea este de neînţeles. Noi nu vom reuşi vreodată să o înţelegem, nu-i vom descoperi niciodată secretele. Ne putem stradui sa ii aflam secretele, fara sa speram ca le vom putea afla.

Prin urmare, haideţi să o tratăm aşa cum este: un mare mister.

 

adevar

si adevarul va va face liberi..

 

Cauza primară a dezordinii din noi înşine este căutarea realităţii promise de o altă persoană.

maestrii

Viaţa este un extraordinar mister – nu misterul pe care îl întâlnim în cărţi, nu misterul despre care oamenii vorbesc, ci misterul pe care fiecare trebuie să îl descopere pentru sine; de aceea este aşa de important să înţelegi puţinul şi măruntul şi pe urmă să înţelegi şi dincolo de acestea.

Cunoaşterea nu înseamnă amintiri accumulate, ci o formă supremă de deschidere spre realitate.

Valoarea reala o aflam abia dupa ce pierdem sau ajungem la un sfarsit.  abia atunci apreciem ce am avut in mana…

mergeti pe drum cu inima. traiti.. fiecare este un generator de realitate. acum ca stiti.. mai trebuie un singur lucru inaine.. inainte sa  creati. care ar fi acela?

la buna vedere.

Advertisements